autorijschool

Welkom bij de internetpagina van autorijschool " Op Zijn Staart".

Autorijschool Op Zijn Staart is een autorijschool die vanaf januari 97 de theorielessen via internet geeft. Ook u kunt deze lessen (gratis) volgen! Via een tiental vragen kunt u uw kennis testen van de verkeersregels. Echter sommige regels gelden alleen in de omgeving Juinen/TerWeksel (onze autorijschool heeft in beide plaatsen een vestiging) ,hou hier rekening mee! Rijschool eigenaar Max van der Brul zit in de Juiner gemeenteraad en zal proberen in de landelijke politiek terecht te komen om er voor te zorgen dat deze regels overal zullen gaan gelden. Stem dan ook op "BRUL 97" ,voor betere regels!


Rijschooleigenaar Max van der Brul

Kom bij ons lessen!

Binnen 50 lessen heeft u gegarandeerd u rijbewijs dankzij het "Brulsysteem".Dit systeem zorgt ervoor dat u (bijna) altijd zult slagen! Wij zorgen er namelijk voor dat u in het buitenland zult af rijden. Namelijk op de mooie eilandengroep "de Malavieden" Als u hier niet slaagt voor het rijbewijs kunt u maar beter stoppen! Wij lessen uitsluitend in APK gekeurde auto's! Van de merken BMW en Alfa Romeo, en voor automaatrijders hebben wij diverse fijne amerikanen klaar staan!


Een van onze (apk gekeurde!) leswagens

Nu ook met video!

Bij ons zal iedere les opgenomen worden op video! Na de les wordt de hele rit nog eens nabesproken. Waar ging het mis, waar moet er nog opgelet worden, enz enz. Dit gebeurd in ons hoofdkantoor te Juinen, waar u tevens kunt genieten van een fijn bakkie koffie uit onze koffieautomaat!


Sjaak Appelbakker met een leerling
De lesauto's van Autorijschool op zijn staart:

klik hier om ze te bewonderen:

klik hier

test u zelf , een korte theorieles:

10 vragen over de verkeersregels (volgens Brulsysteem/regels):

klik hier

En natuurlijk kiest u voor het compleet rijlespakket van autorijschool op zijn staart!

Aanmelden rijlessen:

klik hier

Toch maar niet?

Hier krijgt u spijt van!:

klik hier niet!

ach nu je er toch bent teken mijn gastboek
Bekijk het maar (mijn gastboek)M. v.d. Brul © januari 97